VARUMÄRKEN

OLAPLEX, Original Mineral, Fabuloso pro och MAXELI är några utan varumärkena vi jobbar med. Genom att trycka på loggan kommer du vidare till märkets hemsida där du kan läsa ännu mera om de olika produkterna. 

OLAPLEX Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör kommer Olaplex skydda ditt hår och förhindra att det värdefulla keratinet försvinner. Håret kommer ha en längre livslängd och du kommer kunna göra de förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår. Olaplex är så mycket mer än ett skydd vid kemiska behandlingar. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

MALIBU C En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. Oavsett om du har färgbehandlat hår eller inte kommer Malibu C ge dig de bästa förutsättningarna – förebygga frissighet, förhindra att håret torkar ut samt ge den bästa grunden för att inte få ett matt eller missfärgat hår. Vi utsätts ständigt för oxidativa ämnen: bl.a. i luften runt om kring oss och i duschvattnet som innehåller skadliga mineraler och metaller. Malibu C avlägsnar dessa på ett skonsamt sätt. 

Original Mineral O&M vill utmana de artificiella normerna som gäller inom professionell hårvård med produkter som innehåller både effektiva och skonsamma ingredienser. Målet är att avstå från starka kemikalier så långt det är möjligt, och samtidigt använda naturliga extrakt och aktiva mineraler som verkligen gör skillnad.

MAXELI Till skillnad från andra färger har ELI color designats annorlunda från topp till tå. Max Eli är själv frisör och har flera års erfarenheter. Han har 30 års erfarenhet inom den ständigt utvecklande världen av hårfärg. Hans färg bygger på tanken att utbildning och kunskap är avgörande för att tänja på gränserna utöver sin fantasi, samtidigt som håret lämnas i bättre skick än innan någon kemisk behandling gjordes. Efter att ha utvecklat några av världens absolut bästa hårfärger skapade han sitt eget färgmärke. För oss var det en självklarhet att arbeta med en färg som är utvecklad av en frisör till frisörer. 

GUY TANG MY DENTITY är en färg skapad av självaste Guy Tang. Han ville skapa en färgserie som innehåller skräddasydda färger vi drömmer om, färger som saknas bland andra färgmärken. Han ligger bakom hashtaggen #hairbestie och har som ledord att vi ska hitta vår #mydentity - för när du vet vem du är, har du modet att göra något du drömmer om. Hans färg är ett värmeskydd på 450 grader för att din modefärg ska hålla bättre. Innehåller även ingredienser för att säkerställa kvalitén på ditt hår. Med hjälp av #mydentity kan vi bland annat skapa de senaste trenderna. 

BEARD MONKEY är ett svenskt märke för män. Produkterna är utvecklade i samarbete med barberare för att se till att de håller den höga kvalitén kunder kräver och ger bästa möjliga vård. År 2015 startades märket Beard Monkey och det sprider sig redan till flera länder. Beard Monkey erbjuder både styling och vård till hår och skägg. 

EVO FABULOSO PRO med fabuloso pro kan vi blanda till en skräddarsydd produkt som förlänger ditt färgade hårs hållbarhet, fräschar upp färgen mellan salongsbehandlingarna och förbättrar hårets kvalitet. Oavsett om du är varm, kall, brunett, blond, röd, rosé, grå, pastellig.. you name it, så kan vi blanda till den rätta nyansen för just ditt hår. Välkommen in till oss med ditt önskemål så blandar vi. "We´ll make it togheter".
EVO FABULOSO finns även i sju färdigblandade pigment som ger ditt hår en färgboost samtidigt som den har fuktgivande egenskaper.

ZEN HAIR är garanterat 100% åkta virgin remyhår. Håret är alltid etiskt handlat och inte donerat i tempel av religiösa skäl. Detta garanterar högsta kvalitet – varje gång. Deras hår är metodiskt handplockat och endast de finaste och starkaste väljs ut. Fantastiskt vackert hår månad efter månad av användning. Livslängden sträcker sig upp till 12 månader med normal skötsel. Med varsam hantering kan håret användas längre än så.

AKZENTZ AKZENTZ

AKZENTZ är ett av de mest kända märken av nagelprodukter över hela världen. Och har specialiserat sig på avancerad produktutveckling och har ett syfte att ge nageltekniker produkter, verktyg och stöd för att utmärka sig inom den stort växande professionella skönhetsindustrin. Akzentz höjer ständigt sina höga krav och strävar efter att alltid ligga i teknologisk framkant och lanserar varje år flertalet nyheter.