PERSONAL

På Löfgrens salong värderar vi utbildningar högt och frisörerna hos oss har givetvis gesällbrev som visar på att dem har goda kunskaper inom yrket, en trygghet för dig helt enkelt. I Sverige kan nämligen vem som helst arbeta som frisör trots att man inte har någon utbildning.
 Stina - Frisör  
Jag ville öppna en unik salong där du som kund kan känna dig som hemma, med bra produkter och noga utvald personal för att kunna hjälpa dig att uppnå dina önskemål. För mig är det viktigt att du får en avkopplande stund hos oss och att du känner att du kan fly undan vardagen, stressa ner och känna dig ordentligt omhändertagen samtidigt som du unnar dig någon av våra behandlingar. 
Välkommen till oss på Löfgrens Salong.


 Hanna - Frisör
Att hänga med i nya trender och tekniker är viktigt för mig men det allra viktigaste är att utgå ifrån din personliga stil och att vi gemensamt kommer fram till en frisyr du kommer trivas i och som tar fram ditt bästa jag. Variationen med yrket är något jag älskar men jag brinner extra mycket för färg och att få göra större förändringar. Jag älskar att ta mig an nya utmaningar och anser att ingen utmaning är för stor. Den bästa känslan enligt mig är att veta att kunden blivit nöjd med mitt arbete.