OM OSS

På Löfgrens salong värderar vi utbildningar högt och frisörerna hos oss har givetvis gesällbrev som visar på att dem har goda kunskaper inom yrket, en trygghet för dig helt enkelt. I Sverige kan nämligen vem som helst arbeta som frisör trots att man inte har någon utbildning. Vår nagelteknolog är givetvis även hon diplomerad som bevis på att hon gått en godkänd utbildning. 
Vi anser att man alltid kan bli bättre och strävar efter att bli Huskvarnas bästa salong. 

Stina - Frisör och salongsägare  
Jag läste till frisör på Svenska frisörskolan -94. Jag har drivit salong tidigare och även jobbat som frisörlärare på en gymnasieskola i Halmstad. Jag är en glad och lättsam person som älskar att träffa nya människor. Jag brinner för frisöryrket och tycker att det mesta är roligt men främst färg och permanent.
Jag ville öppna en unik salong där kunden kan känna sig som hemma, med bra produkter och noga utvald personal för att kunna hjälpa dig att uppnå dina önskemål. För mig är det viktigt att du får en avkopplande stund hos oss och att du känner att du kan fly undan vardagen, stressa ner och känna dig ordentligt omhändertagen samtidigt som du unnar dig någon av våra behandlingar. 
Välkommen till oss på Löfgrens Salong.

Hanna - Frisör #hairbyhannagerebrant
Redan som fyraåring visste jag att jag ville bli frisör. 15 år senare, -09, började jag studera på Svenska frisörskolan för att förverkliga drömmen att kunna jobba med min passion. Som den kreativa och sociala person jag är så 
kunde jag inte göra ett bättre yrkesval, tänk att jag får utföra min hobby på arbetstid. Att hänga med i nya trender och tekniker är viktigt för mig men det allra viktigaste är att utgå ifrån din personliga stil och att vi gemensamt kommer fram till en frisyr du kommer trivas i och som tar fram ditt bästa jag. Variationen med yrket är något jag älskar men jag brinner extra mycket för klippningar, färgningar och att göra större förändringar. Jag älskar att ta mig an nya utmaningar och att veta att kunden blivit nöjd med mitt arbete är enligt mig den bästa känslan. 

Alexandra - Frisör
Jag är en jordnära, glad och aktiv person med mycket energi som tidigare drivit egen salong. 1990 tog jag mitt gesällbrev efter att ha studerat till frisör på Erik Dahlbergs gymnasiumet. Jag har även flera års erfarenhet i modebranschen i bagaget, så jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad på både mode och trender.
Något som ligger mig varmt om hjärtat är att sammanfoga kundens personlighet och stil i håret.
Det bästa jag vet med frisöryrket är att få en nära relation till kunderna så de får en skön mental stund likväl som en snygg frisyr. 

My - Nagelteknolog
Efter att ha grejat med naglar hemma på hobbynivå i två år kände jag att det var det här jag ville satsa på. När Stina frågade mig om jag ville utbilda mig för att börja jobba på hennes salong kunde jag inte tacka nej. Så sommaren -17 tog jag steget och började min utbildning till nagelteknolog. I framtiden drömmer jag om att gå fler utbildningar inom skönhet. Det jag älskar med naglar är omväxlingen och att varje nagel är ett hantverk. Vackra naglar stärker ens självkänsla och gör att man undermedvetet "pratar" mycket mer med händerna. Mig hittar ni på instagram under namnet @beautybymyblom.