OLAPLEX

OLAPLEX GOLDMEMBER!
Vi är OLAPLEX GOLDMEMBER vilket innebär att vi alltid använder olaplex i alla våra kemiska behandlingar, utan extra kostnad. Vi vet vad ditt hår behöver och vi vill ta ansvar över våra kunders hår.

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar, även om det ”bara” är en bottenfärg, skyddar Olaplex ditt hår och förhindrar att det värdefulla keratinet försvinner.
Håret kommer ha en längre livslängd och du kommer kunna göra dem förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår. 

Man kan även göra en frisående intensivbehandling med olaplex. En fristående olaplex-behandling är ett perfekt alternativ om man inte genomför en kemisk behandling hos oss men ändå vill laga sitt hår. 

För att stärka upp ditt hår och bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Nr 3 hemma en gång i veckan. Denna magiska produkt länkar också ihop dom svavelbindningar som delar på sig varje dag.
Så ta hand om ditt hår på bästa sätt och genom att välja Olaplex i alla dina kemiska behandlingar på så vis får du dem bästa förutsättningarna för ett långt och välmående hårliv.
 

Vad är olaplex och vad gör den?
Olaplex sammanlänkar hårets svavelbindningar. Detta innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans. Hårets svavelbindningar bryts när man utsätter håret för alla typer av kemiska behandlingar. Även vardaglig användning av värme verktyg och borstning kan göra att bindningarna bryts.

Vad är hemligheten med olaplex?
Hårvårdsindustrin har under flera decennier försökt lösa problematiken med brutna svavelbindningar utan framgång. 2014 lyckades forskarna Eric Pressly och Craig Hawker skapa en molekyl som revolutionerade branschen. För första gången kunde man sammankoppla och multiplicera hårets bindningar.

Bilden nedan visar hur ett hårstrå reagerar med och utan olaplex efter 2 timmar med blekning och 12% väteperoxid. 
Läs mer om OLAPLEX genom att följa länken.