NYHETER

Fabuloso PRO

Vi har äntligen tagit in fabuloso pro till salongen. Med fabuloso pro kan vi blanda till ett skräddarsytt balsam som förlänger ditt färgade hårs hållbarhet, fräschar upp färgen mellan salongsbehandlingarna och förbättrar hårets kvalitet. Oavsett om du är varm, kall, brunett, blond, röd, rosé, grå, pastellig.. you name it, så kan vi blanda till den rätta nyansen för just ditt hår. Välkommen in till oss med ditt önskemål så blandar vi. "We´ll make it togheter". 

Läs hela inlägget »
Våra kunder har nominerat oss till årets hårsalong 2017. Vi är väldigt glada. Tack, tack, tusen tack till alla som har nominerat oss. All kärlek till er!
Nu går vi in i rond två och hoppas på era röster. På bilden till höger ser ni hur ni går
till väga för att rösta på oss. 
När du röstar är du även med och tävlar
om ett presentkort värde 3000 kr från 
medlemsbutikerna i Jönköping City. 
Vi är oerhört tacksamma för varje unik
röst vi får. Röstningen pågår fram till den
21 januari 2018. 

 
Läs hela inlägget »

Guy Tang #mydentity

Äntligen finns kändisfrisören och trendsättaren Guy Tangs färger i Sverige och vi är en av de allra första salongerna som får chansen att jobba med dem. Vi är laddade och tycker det ska bli väldigt spännande och utmanande att jobba med dem. Den 11/11 ska vi även till Malmö och gå på en frisörmässa där vi bland annat kommer att se en storslagen visning med självaste Guy Tang. 

Läs hela inlägget »

Vi växer

Löfgrens salong växer och nu kan vi erbjuda dig fina naglar och fransar. Vi har anställt My och Vanessa som jobbar som nagelteknolog respektive fransstylist. Deras tjänster går, precis som klippningarna, att boka online. Vi har även anställt en till frisör som mer än gärna hjälper dig med ditt hår. Välkommen säger vi till My, Vanessa och Alexandra. Du kan läsa mer om tjejerna under fliken "OM OSS". Välkommen!

Läs hela inlägget »