Styling

Är du inte i behov av klippning men skulle vilja komma till oss och få håret tvättat och/eller stylat ändå är det inga problem. Vi hjälper dig gärna att fixa ditt hår till vardag och fest med eller utan tvättning. 

Uppsättning

Hos oss kan du beställa tid för baluppsättning, brudklädsel och festfrisyrer. Vid bokning av baluppsättning har vi en konsultation där vi går igenom dina önskemål och gemensamt kommer fram till vad som skulle passa dig. Vid brudklädsel ingår dessutom en testupsättning för att du ska känna dig trygg inför din stora dag.
När den stora dagen väl är så har vi öppet salongen endast för dig och ditt sällskap. Vi bjuder på fralla, frukt, choklad och bubbel.

Löshår

Vi sätter även in löshår, Zen Luxury Extensions. Främst använder vi oss av den populära metoden tejp. Löshåret finns i 35 olika nyanser att välja mellan, från den djupaste mörka till fantastiska pasteller. Det finns även ett stort sortiment av färdigslingade och ombrehår för att ge kreativiteten mer svängrum. Läs mer om löshåret vi använder under fliken "VARUMÄRKEN".