Olaplex

Vi tar ansvar över ditt hår och adderar Olaplex i alla våra kemiska behandlingar. Detta gör oss till Olaplex-goldmember. Man kan även göra en fristående intensivbehandling med olaplex hos oss med eller utan klippning. Men hjälp av olaplex kan vi tänja på gränserna för vad som egentligen är möjligt att göra med ett hår utan att behöva vara oroliga över kvaliten. Läs mer om olaplex under fliken "OLAPLEX".

MalibuC

Med hjälp en MalibuC-behanding kan vi skonsamt ta bort skadliga mineraller och metaller från håret. På så vis får vi en ren yta på håret och undviker en kemisk reaktion i samband med färgning. Som vi skrev under rubriken MalibuC under fliken "VARUMÄRKEN" så utsätts vi ständigt för oxidantiva ämnen och genom att ta bort dem så blir det många gånger lättare att nå det önskade resultatet. Behandlingen som tar bort orenheter och beläggningar på håret kallas crystal-gel. Man kan även göra en mild avfärdning, CPR, för att lyfta traditionell hårfärg utan att lyfta hårets egna pigment. En CPR är även en perfekt början om man ska gå från mörkt till ljust eftersom den rensar bort 1-3 färglager och förbereder håret inför blekningen.
Vi erbjuder även något som heter DDL som är en avfärgning för att lyfta direktverkande pigment. Fråga oss s hjälper vi dig med vad som passar för just ditt hår och dina behov.